Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M12 Лига Мажи

Баскет Га-ба

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АндрејГрујовски 03174407.08.2012
2ФилипЈовановски 03174517.08.2012
3МаркоГуговски 03174829.01.2012
4АлександарСтојановски 03175010.04.2012
5АмарХот 03175203.05.2012
6ВикторТасевски 03175523.05.2012
7МихаилМладеновиќ 03175611.11.2012
8ДушанВеличковски 03175714.10.2012
9МаркоКопачев 03175809.06.2012
10КирилМитрески 03175907.06.2012
11БожидарКалешов 03176007.10.2012
12ФилипИвановски 03178618.09.2012
13ВикторСерафимовиќ 03332613.10.2012
14ДавидИвановски 03332725.10.2012
15МариоКостадинов 03332815.02.2013
16ДарисМашовиќ 03354913.04.2012

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарАнгелеловскиСлужбен претставник
2ТеонБогатиновскиСлужбен претставник
3СрѓанДамњановскиТренер
4СлавеЕленовскиСлужбен претставник
5ФилипЗубчиќСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ