Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МилорадМиновски 03108608.08.1988
2ИгорИвановиќ 03108415.11.1993
3МаркоПецаноски 03049816.07.2003
4ПетарКоцев 03023425.08.1994
5АндрејаАтанасов 03197818.11.1997
6БлажоМитков 03023827.06.1997
7ХусеинБајрам 03023719.01.2002
8НиколаАрсовски 03023517.05.2004
9ЛукаНаумовски 03108518.10.2001
10ФилипЛаковски 03032119.06.2005
11ПавелИванов 02843117.06.2005
12РистеПетров * Ролинг 0802877807.04.2005
13СергејМладеновски * МКК Вардар03031218.07.2006
14АтанасКостадинов * Ролинг 0803049731.10.2002
15ДаријанТрајковски * МКК Вардар03031403.12.2006
16МаркоЛуканоски * МКК Вардар03215906.03.2006
17ГентЈакупи 03204301.07.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарЈованчевТренер
2ГоранАндоновЛекар
3ГораздАндоновЛекар
4ЕфтимДимитровскиЛекар
5БлагојЕфтимовСлужбен претставник
6ЗлаткоМокровСлужбен претставник
7ЗлаткоМокровТренер
8БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ