Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи -  Плеј Оф

Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МилорадМиновски 03108608.08.1988
2ИгорИвановиќ 03108415.11.1993
3МаркоПецаноски 03049816.07.2003
4ПетарКоцев 03023425.08.1994
5АндрејаАтанасов 03197818.11.1997
6БлажоМитков 03023827.06.1997
7ХусеинБајрам 03023719.01.2002
8НиколаАрсовски 03023517.05.2004
9ЛукаНаумовски 03108518.10.2001
10ФилипЛаковски 03032119.06.2005
11ПавелИванов 02843117.06.2005
12РистеПетров 02877807.04.2005
13СергејМладеновски 03031218.07.2006
14АтанасКостадинов 03049731.10.2002
15ДаријанТрајковски 03031403.12.2006
16МаркоЛуканоски 03215906.03.2006
17ГентЈакупи 03204301.07.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарЈованчевТренер
2ГоранАндоновЛекар
3ГораздАндоновЛекар
4ЕфтимДимитровскиЛекар
5БлагојЕфтимовСлужбен претставник
6ЗлаткоМокровСлужбен претставник
7ЗлаткоМокровТренер
8БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ