Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Мажи

Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ФилипЛаковски 03032119.06.2005
2ПавелИванов 02843117.06.2005
3РистеПетров * Ролинг 0802877807.04.2005
4СергејМладеновски * МКК Вардар03031218.07.2006
5МатејГруевски 03031511.02.2006
6ДаријанТрајковски * МКК Вардар03031403.12.2006
7МаркоЛуканоски * МКК Вардар03215906.03.2006
8СтефанСапроновски 03038606.09.2007
9ИлинНајков 03037809.05.2007
10НиколаПоповиќ * МКК Вардар03032008.09.2006
11МаркоГеоргиев * ИБА Баскет03031710.05.2006
12МаркоГакев 03023929.09.2005
13ГентЈакупи 03204301.07.2005
14ЛукаСтаменков 03204426.07.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГораздАндоновЛекар
2ЕфтимДимитровскиЛекар
3БлагојЕфтимовСлужбен претставник
4ЗлаткоМокровТренер
5БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ