Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МихаилИсијановски 03038701.10.2007
2СтефанСапроновски 03038606.09.2007
3ИлинНајков 03037809.05.2007
4ЖаркоТерзиевски 03038517.06.2008
5АлексејНешовиќ 03038102.09.2008
6ГригоријЃорѓевиќ 03038023.02.2008
7ДавидЕвгенијевски 03051508.06.2007
8ЉубенЕфтимовски 03089326.10.2008
9ТомеСтојковски 03038811.08.2008
10ПавелЃиновски 02576109.04.2009
11ДамјанДанев 03051414.07.2008
12ФилипАлексовски 03051618.06.2008
13ДамјанСтојановски 03038323.06.2008
14СтефанЃорѓески 03037722.12.2008
15МаркоЧековски 03139205.09.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарЈованчевТренер
2ГораздАндоновЛекар
3ЕфтимДимитровскиЛекар
4БлагојЕфтимовСлужбен претставник
5БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ