Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Мажи

Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ФилипТелента 03051325.06.2009
2ПавелЃиновски 02576109.04.2009
3СтефанСтојковски 03052125.09.2009
4МаринМарковски 02796626.01.2010
5МаркоМитевски 03051904.02.2009
6ПавелСпиревски 02796314.09.2009
7БлагојаИлиевски 02796129.07.2009
8ДарјанАтанасовски 02796201.09.2009
9ДавидРајковски 02971217.09.2009
10ПетарЦрничиќ 02796412.07.2009
11СинишаТрпчевиќ 02796531.01.2010
12ДимитарДуев 02806530.09.2009
13МаринПоповски 02806720.05.2010
14ЏанСејфула 02806827.06.2009
15ВојданЧадиновски 03010809.01.2010
16ВикторВелковски 03052016.07.2009
17ЛукаАндрејевски 03051807.05.2009
18ИвоТасески 03051722.02.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДраганЈовановТренер
2ГораздАндоновЛекар
3ЕфтимДимитровскиЛекар
4БлагојЕфтимовСлужбен претставник
5БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ