Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M12 Лига Мажи

Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МартинСтефановски 02796003.10.2011
2МилошДојчиновски 02806622.02.2011
3НиколаНиколовски 02971323.08.2011
4МариоМарковски 02987411.03.2011
5МихаилМитровски 03004823.06.2011
6МатејМатевски 03176422.07.2012
7ИланАџија 03176508.04.2011
8МаксимНастевски 03176621.10.2011
9ФилипСимјаноски 03178025.02.2011
10ГоцеНаумовски 03178115.05.2011
11МаркоБојковски 03178516.06.2011
12ФилипСпиров 03192808.02.2011

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДраганЈовановТренер
2ГораздАндоновЛекар
3ГоранАндоновЛекар
4ЕфтимДимитровскиЛекар
5БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ