Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи - Суперлига

Гостивар ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КристијанСимњаноски 03237421.01.2008
2ЛукаСмилески 03235203.04.2007
3МомчилоЈованоски 03235130.03.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ