Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

Гостивар ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1РенатоДимитриевски 03068217.10.1991
2РобертДимитриевски 03068117.10.1991
3ВојчеЛефкоски 03068008.03.1991
4МаксимМитевски 03068518.02.2000
5ТомаСтојаноски * Гостивар 203068314.06.2004
6ВикторЕфремовски 03068621.10.1998
7ВикторИсајлоски 03217528.09.2001
8СтефанБожиновски * Гостивар 203205024.01.2006
9ОгненАнастасијевски * Гостивар 203067828.11.2006

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АрсенијеВучковиќ03117516.08.1998
2ГиоргиКорсантиа03048111.01.1998
3Кахлон ДинтаеВитли03202406.07.1998
4НемањаЖигон03221103.01.1996

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЃорѓиБожиноскиТехнички раководител
2ВикторЃорѓескиФизиотерапевт
3НиколаДимитриевскиПомошник тренер
4ЉупчоМалинковТренер
5ИванПетровскиЛекар
6КирилСимоноскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ