Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи Плеј Оф

Гостивар ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ВојчеЛефкоски 03316308.03.1991
2МаксимМитевски 03317018.02.2000
3ТомаСтојаноски 03316414.06.2004
4МаркоПецаноски 03316916.07.2003
5ГабриелКоскоски 03316210.11.1998
6ВикторЗлатевски 03316129.07.2001
7ЛукаСмилески 03235203.04.2007
8МомчилоЈованоски 03235130.03.2007

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1Колин ЕдвардоксСлатер03426929.10.1997
2Џејлин КонелИнграм03316715.10.1997
3Кристофер ТомасОстен03317510.09.1998
4Тирес Десен ТројВилијамс03395123.03.2000

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ТрајчеБогданоскиТехнички раководител
2ХристијанБожиновскиЛекар
3ЃорѓиБожиноскиТехнички раководител
4СтефанЃорѓевскиПомошник тренер
5ВикторЃорѓескиФизиотерапевт
6МиланГрујоскиЛекар
7ЈорданчоДавитковТренер
8ДаворДојчиноскиФизиотерапевт
9КирилСимоноскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ