Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Мажи

Гостивар ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СтефанБожиновски * Гостивар 203205024.01.2006
2ДаниелАнастасов 03083902.06.2005
3ТеодорТрпевски 03115008.05.2006
4ОгненАнастасијевски * Гостивар 203067828.11.2006
5БорисСтолески 03083304.10.2005
6АлбертЃошев 03083829.07.2006
7НикитаИсајлоски 03082928.03.2007
8ФилипЈакововски 03114914.01.2005
9ГораздМихајловски 03083026.04.2005
10ЕмирСулејмани 03083710.07.2006
11ЛеоЃорѓиески 03083418.09.2006
12ДариоСофрески 03115120.07.2005
13ФилипМомировски 03083624.07.2006
14ФилипМихајловски 03083502.07.2005
15ДавидАнастасоски 03083215.08.2006
16ЈонОсмани 03083119.06.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранЛазаревскиПомошник тренер
2ЗвонкоМихајлоскиТехнички раководител
3ДенисСелимиТренер
4БобанЦветаноскиЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ