Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

Гостивар ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КристијанСимњаноски 03237421.01.2008
2ПетарДимоски 03238613.10.2009
3ЕврарВесели 03237224.12.2009
4ФеридЕлези 03238213.12.2009
5ДренАјдари 03237505.04.2009
6АулонБајрами 03237116.11.2009
7ЛукаМилошевски 03237818.12.2009
8МануелНиколоски 03238517.11.2009
9ДимитарХристов 03238117.04.2009
10БориславСтојаноски 03237727.11.2009
11МартинБојоски 03237008.12.2008
12АндрејСмилески 03237312.09.2009
13ОнурАбдули 03237628.12.2009
14ПавелНастовски 03237923.01.2009
15ИбраимАдили 03238016.05.2009
16АндрејЦветкоски 03238306.07.2008
17ТомчеАпостолоски 03238418.02.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1СтефанЃорѓевскиПомошник тренер
2ЕленаДабескаЛекар
3ГоранЛазаревскиТренер
4БобанЦветаноскиЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ