Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Мажи

Гостивар ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ПетарДимоски 3087713.10.2009
2ЕврарВесели 03087624.12.2009
3АвзиБајрами 03087505.03.2009
4СидритРамадани 03087403.05.2011
5НехатИлјази 03087303.01.2011
6МатејСтефановски 03087204.07.2010
7ФеридЕлези 03087113.12.2009
8ДренАјдари 03087005.04.2009
9АулонБајрами 03086916.11.2009
10ЛукаМилошевски 03086818.12.2009
11МануелНиколоски 03086717.11.2009
12ДаворТримчевски 03086624.12.2009
13КанШабани 03086510.11.2010
14ФилипНиколоски 03086424.04.2010
15АлиШабани 03086320.06.2011
16ВикторАнѓелкоски 03111820.11.2010
17ДимитарХристов 03222817.04.2009
18БориславСтојаноски 03222927.11.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранЛазаревскиТренер
2ЗвонкоМихајлоскиТехнички раководител
3ДенисСелимиПомошник тренер
4БобанЦветаноскиЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ