Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Б Лига Мажи

Спарта

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НесторНесторовски 03215711.08.2003
2МаркоПетровски 03195009.06.2004
3ПетарКостов 03165616.07.2004
4ЛеонидТрајковски 03113317.11.2004
5МартинЗанов 03215529.07.2002
6МариоВасилевски 03113416.08.2002
7ЈосифТосевски 03113125.03.2002
8МаркоРендевски 03165503.11.1999
9ИванТабаковски 03194914.03.2004
10ДамјанЦветановски 03215615.09.2002
11МаркоНиколовски * ТФТ Скопје02893629.06.2003
12МилошКнежевиќ * Работнички 201803109411.10.2005
13МихаилСтојанов * ТФТ Mozzart ад Скопје03113519.11.2004
14ГабриелПетровски * ТФТ Mozzart ад Скопје02596129.04.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1БојанАндевТренер
2НиколаГеоргиевскиПомошник тренер
3МаркоТрајковскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ