Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Б Лига Мажи

Мега баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДејанТрајкоски 02930301.09.1993
2ВикторСтојчески 02930204.12.1995
3ДавидНастески 02952619.02.2001
4ДаворТрајкоски 03107909.08.2000
5ИванКрстески 02953924.12.2001
6СтефанСтевананџија 02929801.05.1997
7ФилипМитрески 03108117.07.1997
8КристијанДомлевски 02952511.01.2003
9ПетарЧакревски 03108312.11.2002
10КирилЈовчески 03107803.05.2004
11ИванКузманоски 02929717.02.2006
12СтефанЈаневски 02928906.06.2006
13МихаилКостоски 02928617.01.2006
14ХристијанЦивкароски 02929220.12.2006
15ЛеонидКаралиоски 02929612.06.2006
16БлагојаЗдравевски 03108226.06.1998
17ХристиЈакововски 03108025.12.2002

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДиноДимкарЛекар
2МартинДимовскиФизиотерапевт
3ДанаилДомлескиСлужбен претставник
4СашоКостоскиПомошник тренер
5СтефанСтевананџијаТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ