Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Лига Мажи - Плеј Оф

Мега баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДејанТрајкоски 02930301.09.1993
2ВикторСтојчески 02930204.12.1995
3ДавидНастески 02952619.02.2001
4ДаворТрајкоски 03107909.08.2000
5ИванКрстески 02953924.12.2001
6ДавидПетрески 02952813.09.1999
7МилеСтанимировиќ 03212403.07.1999
8СтефанСтевананџија 02929801.05.1997
9ФилипМитрески 03108117.07.1997
10КристијанДомлевски 02952511.01.2003
11ПетарЧакревски 03108312.11.2002
12КирилЈовчески 03107803.05.2004
13ИванКузманоски 02929717.02.2006
14СтефанЈаневски 02928906.06.2006
15МихаилКостоски 02928617.01.2006
16ХристијанЦивкароски 02929220.12.2006
17БлагојаЗдравевски 03108226.06.1998

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДиноДимкарЛекар
2МартинДимовскиФизиотерапевт
3ДанаилДомлескиСлужбен претставник
4СашоКостоскиПомошник тренер
5ТониСтевананџијаСлужбен претставник
6СтефанСтевананџијаТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ