Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

Мега баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СтефанКостоски 03305914.09.1998
2БлагојВелески 03400426.04.1997
3ДаниелЗахариевски 03378725.03.1985
4ВикторСтојчески 03332204.12.1995
5ДавидНастески 03401519.02.2001
6ИванКрстески 03305624.12.2001
7ДавидПетрески 03306113.09.1999
8ГеоргиТрајковски 03332324.01.1997
9СтефанСтевананџија 03306001.05.1997
10ФилипМитрески 03333317.07.1997
11ТеодорГокчевски 03306225.03.2002
12КристијанДомлевски 03305511.01.2003
13ПетарЧакревски 03108312.11.2002
14СтефанЈаневски 03305706.06.2006
15БојанСтевановски 03305803.08.2005
16БлагојаЗдравевски 03332426.06.1998
17МихаилКостоски 03124628.06.2007
18ХристијанТодороски * Еуро Никел 2005 ад03024811.07.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ПетарАризанкоскиЛекар
2ДимеАтанасоскиЛекар
3МартинДимовскиФизиотерапевт
4ДанаилДомлескиТехнички раководител
5СашоКостоскиПомошник тренер
6СашоКрстевскиТехнички раководител
7ФилипПетрескиЛекар
8Миле СтанимировиќТренер
9СтефанСтевананџијаПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ