Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи - Разигрување

Мега баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БлагојВелески 03400426.04.1997
2ДаниелЗахариевски 03378725.03.1985
3ВикторСтојчески 03332204.12.1995
4ДавидНастески 03401519.02.2001
5ИванКрстески 03305624.12.2001
6ДавидПетрески 03306113.09.1999
7ГеоргиТрајковски 03332324.01.1997
8СтефанСтевананџија 03306001.05.1997
9АлександарЈовановски 03408504.10.1998
10КристијанДомлевски 03305511.01.2003
11ПетарЧакревски 03108312.11.2002
12СтефанЈаневски 03305706.06.2006
13БојанСтевановски 03305803.08.2005
14МатејФилипоски 03413717.09.2007
15МихаилКостоски 03124628.06.2007
16НиколаСпиркоски 03413601.03.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ПетарАризанкоскиЛекар
2ДимеАтанасоскиЛекар
3МикоГолубовиќТренер
4МартинДимовскиФизиотерапевт
5ДанаилДомлескиТехнички раководител
6ФилипПетрескиЛекар
7Миле СтанимировиќПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ