Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

Мега баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МатејФилипоски 03124717.09.2007
2ИванЈорданов 03124402.10.2007
3КирилМладеноски 03125226.05.2007
4СергејЈанески 03123720.10.2008
5СтрахињаБиќанин 03123808.04.2008
6МаксимСпирковски 03123915.06.2009
7ЛеонидДојковски 03124006.10.2008
8МариоИваноски 03124211.12.2008
9ДиноСтанкоски 03124308.06.2009
10ФилипДимески 03124511.07.2008
11МихаилКостоски 03124628.06.2007
12БорјанПетрески 03124815.05.2008
13ВасилЛоквенец 03124912.02.2009
14МаркоКрстески 03125009.06.2010
15МихаилЗдравески 03125122.07.2008
16КостадинКостадиноски 03125329.10.2008
17БојанТалески 03125430.06.2009
18ПетарПирганоски 03197712.07.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДиноДимкарЛекар
2МартинДимовскиФизиотерапевт
3ДанаилДомлескиСлужбен претставник
4СашоКостоскиПомошник тренер
5СтефанСтевананџијаТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ