АМС организира работен состанок - КФСМ
26.12.2018

појаснување на ваучер системот

АМС организира работен состанок

Агенцијата за млади и спорт организира работен состанок на кој ќе бидат претставени и појаснети сите детали околу системот за ваучери.

Работниот состанок ќе се одржи на 28.12.2018 (петок) со почеток во 11:00 часот, во кино салата при клубот на пратеници.