Ажурирање на членство во ЗКТ - КФСМ
05.06.2019

Ажурирање на членство во ЗКТ

Поради ажурирање на членството на Здружението на Тренери, најдоцна до 10 Јуни 2019 година до канцеларијата на КФСМ тренерите да достават (во оригинал или скенирана), пополнета и потпишана пристапница.

Со пристапницата задолжително да се достави и една фотографија.

Пристапницата и фотографијата можете да ги пратите на емаил: sonja.spasovska@basketball.org.mk

Пристапницата може да се симне на линкот ТУКА