Дебата на тема „Спортот во услови на COVID19“ (ВИДЕО) - КФСМ
26.04.2020

Дебата на тема „Спортот во услови на COVID19“ (ВИДЕО)

Своите размислувања за предизвиците со кои се соочуваат федерациите и спортските клубови во нашата земја ги споделија генералниот секретар на нашата федерација, Владимир Георгиевски, како и Филип Поповски на истата функција во ФФМ, потоа Зоран Карановиќ од ОФМ, Филип Милошевски – РФМ, и Сашо Поповски, првиот оперативец на Македонскиот Олимписки комитет.