Дневен ред за редовно годишно собрание на ЗКТ - КФСМ
13.06.2019

Дневен ред за редовно годишно собрание на ЗКТ

Здружението на кошаркарски тренери претстојната сабота ќе одржи редовно годишно собрание. 

Седницата ќе се одржи в сабота,  (15. јуни) со почеток во 11:00 часот, во конференциската сала при спортскиот центар „Борис Трајковски“.