23.02.2022

Влезници во сите продажни места на MKTICKETS.MK низ државата, по симболична цена од сто денари

„Дојдете да победиме заедно“, побарај влезници во МKTICKETS.MK

На 27 февруари (недела), од 20.часот, Македонија игра против Грузија во А1 Арената Спортски центар „Борис Трајковски“ во Скопје

Нов предизвик е пред машката сениорска репрезентација на Македонија. Во рамките на четврттото коло од групата „Г“ од квалификациите за Светскиот Куп 2023, игра уште еден важен натпревар.

На 27. февруари (недела), од 20.часот, во салата на А1 Арената Спортски центар „Борис Трајковски“ во Скопје, противник на нашата најдобра селекција е репрезентацијата на Грузија.

Влезниците се веќе пуштени во продажба, по симболична цена од сто денари, побараj ги на сите продажни места на MKTICKETS.MK низ државата

„Дојдете да победиме заедно“!

КАКО ДО ВЛЕЗНИЦА? 

Продажбата ќе се одвива онлајн и на следните продажни места:

Скопје:

ЛитератураМК Super Store – City Mall

ЛитератураМК – Буњаковец

ЛитератураМК – Веро Центар

ЛитератураМК – улица Македонија

ЛитератураМК – ГТЦ приземје

ЛитератураМК – Ramstore Mall

Макпетрол – Козле

Макпетрол – Порта Влае

Макпетрол – Илиндеска

Југотон – ГТЦ 1

Велес: Унисон

Прилеп: ТА Бран

Куманово: Тобако Агора

Тетово: Гранд Тобако, Тобако Монако

Гостивар: Тобако Вона Пет

Охрид: ТА Вис Пој

Битола: ЛитератураМК

Струмица: ТА Сафари