02.06.2017

ФОТО: Turkish Airlines наградна игра

Навивачите во „Јане Сандански“ кои добија шанса да освојат вредна награда од Turkish Airlines не успеаја да погодат кош од половина терен и дома ќе си заминат со утешни, скромни награди од авиокомпанијата.