Гласајте за најдобрите во македонската кошарка за 2019 година - КФСМ
11.12.2019

Гласајте за најдобрите во македонската кошарка за 2019 година

И оваа година, Кошаркарската Федерација на Северна Македонија го организира традиционалниот свечен настан, најдобрите во македонската кошарка за 2019 година.

Со цел да дадете свој придонес во изборот на најдобрите, можете да го дадете својот глас на анкетата која е објавена на насловната страница на веб-сајтот на КФСМ.

Директни линкови за гласање со кликнување на фотографиите подолу. Притоа, за оној за кој сметате дека е најдобриот во одредена категорија, доделувате 3 (три) поени, за следниот 2 (два), а за третиот 1 (еден поен) во гласањето...