26.10.2021

...

Годишно Собрание на федерацијата

 

Кошаркарската Федерација на Северна Македонија свикува Годишно Собрание, кое ќе се одржи на 27.10.2021 година (Среда) со почеток во 13.00 часот во Конференциската сала на Хотел „Лимак“ во Скопје.

ДНЕВЕН РЕД НА СОБРАНИЕТО