31.08.2020

„Куќата на кошарката“ е на нова локација, улица „Дебарца“ број 28 во Скопје

Информација до јавноста

Кошаркарската федерација ја информира јавноста, дека од денеска, 31.август, 2020 година, се наоѓа во нови простории и на нова адреса, улица „Дебарца“ број 28, во Скопје.

Иако има промена на адресата, понатамошната комуникација со „Куќата на кошарката“, ќе се одвива непроменето.  

Односно, за комуникација по електронска пошта: contact@basketball.org.mk / office@basketball.org.mk.

За телефонска комуникација на располагање е истиот телефонски број, тел/факс +389 2 246 49 88, а за комуникација по пошта може да се користи и Поштенскиот Фах 318.