16.04.2021

Прес-конференција, претставување на новиот селектор на машката сениорска репрезентација

Информација до јавноста

„Кошаркарската федерација ве повикува на прес-конференција која ќе се реализира на 19. април (понеделник), со почеток во 12:00 часот, на терасата на хотелот „Солун-СПА Супериор“ (улица „Никола Вапцаров“ број 10) во Скопје.

На прес-конференцијата ќе биде претставен новиот селектор на машката сениорска репрезентација“