14.05.2022

Термини за финалните натпревари во лигата М12 Мажи.

Информација до клубови од младинските лиги

На ден 13.05.2022 година, со почеток во 12:00 часот во просториите на КФСМ се одржа Лицитација за организирање на Ф4 турнир – М12 мажи.

Учесници на Ф4 турнирот: МЗТ Скопје Аеродром, Вардар, Шкупи, Водно Санс

Присутни на Лицитацијата: МЗТ Скопје Аеродром, Вардар Учесници на Лицитацијата:

Бидејќи ниту еден клуб не лицитираше, КФСМ е организатор на Ф4 турнирот – М12 мажи.

ТЕРМИНИ ЗА ОДИГРУВАЊЕ НА ФИНАЛНИОТ ТУРНИР ОД М12 ЛИГАТА-МАЖИ