Информација до клубовите - КФСМ
14.09.2017

Информација до клубовите

Сите потребни материјали за дописното собрание за зголемување на бројката на играчи со двојна лиценца (за натпреварување од повисок до понизок ранг во лигите) ќе бидат испратени во понеделник (18. септември, 2017 година).

Предлог е зголемување на бројката на играчи кои настапуваат во клубовите со двојна лиценца од три на шест.