15.09.2021

Состанок на Здружението на прволигашите

ИНФОРМАЦИЈА ДО КЛУБОВИТЕ ОД ПРВА ЛИГА-ЖЕНИ

Согласно членот 8. од Пропозициите за натпреварување, ве известуваме дека на ден 17.09.2021 година, петок, со почеток од 11:00 часот, во просториите на КФСМ ќе се изврши извлекување на натпреварувачките броеви на екипите учеснички во Првата А лига жени и Прва Б лига жени за сезона 2021/22.

Во исто време ве известуваме дека, согласно членот 6. од Пропозициите за натпреварувањето ќе биде утврден и календарот за натпреварување кој веќе ви е испратен за екипите од Прва А лига жени, а ќе ви биде испратен за Прва Б лига жени.

Согласно претходното, состанокот ќе биде со следниов дневен ред:

1. Извлекување на натпреварувачки броеви за сезона 2021/22,

2. Утврдување на календарот за натпреварување за сезона 2021/22,

3. Разно.

Комесар за натпреварување

Александар Милојевиќ