15.09.2021

Состанок на клубовите од Третата лига

ИНФОРМАЦИЈА ДО КЛУБОВИТЕ ОД ТРЕТА ЛИГА-МАЖИ

Согласно членот 8. од Пропозициите за натпреварување, ве известуваме дека на ден 17.09.2021 година, петок, со почеток од 12:30 часот, во просториите на КФСМ ќе се изврши извлекување на натпреварувачките броеви на екипите учеснички во Третата лига мажи за сезона 2021/22.

Во исто време ве известуваме дека, согласно членот 6. од Пропозициите за натпреварувањето ќе биде утврден и календарот за натпреварување кој ќе ви биде испратен.

Согласно претходното, состанокот ќе биде со следниов дневен ред:

1. Извлекување на натпреварувачки броеви за сезона 2021/22,

2. Утврдување на календарот за натпреварување за сезона 2021/22,

3. Разно.

Комесар за натпреварување

Александар Милојевиќ