14.09.2021

Состанок на клубовите од Втората лига

ИНФОРМАЦИЈА ДО КЛУБОВИТЕ ОД ВТОРА ЛИГА-МАЖИ

Согласно членот 8. од Пропозициите за натпреварување, ве известуваме дека на ден 16.09.2021 година, четврток, со почеток од 12:30 часот, во просториите на КФСМ ќе се изврши извлекување на натпреварувачките броеви на екипите учеснички во Втората лига мажи за сезона 2021/22.

Во исто време ве известуваме дека, согласно членот 6. од Пропозициите за натпреварувањето ќе биде утврден и календарот за натпреварување кој веќе ви е испратен.

Согласно претходното, состанокот ќе биде со следниов дневен ред:

1. Извлекување на натпреварувачки броеви за сезона 2021/22,

2. Утврдување на календарот за натпреварување за сезона 2021/22,

3. Разно

 

Комесар за натпреварување

Александар Милојевиќ