08.11.2021

Прес-конференцијата ќе се одржи на 9.ноември (вторник), од 12.часот, во прес-салата на СРЦ „Кале“ во Скопје

Информација до медиумите

Во врска со одржувањето на натпреварите од квалификациите за Евробаскет 2023 година во женска конкуренција, Македонската кошаркарска федерација испраќа покана за присуство на прес-конференција.

Собирот со претставниците на медиумите ќе се одржи на 9.ноември (вторник), во салата за прес-конференции  на Спортско рекреативниот центар „Кале“ во Скопје, со почеток во 12. часот.

Натпреварот Македонија – Босна и Херцеговина ќе се одржи на 14. ноември (недела), 2021 година, во салата на СРЦ „Кале“ во Скопје со почеток од 19.часот.