16.06.2017

Информација за преоден рок во сите лиги за сезоната 2017/2018

Канцеларијата на Македонската кошаркарска федерација ги информира сите клубови во Македонија, согласно членовите од Регистрацискиот Правилник на МКФ, за преодниот рок за кошаркари-ки во Сениорските и во Младинските лиги од натпреварувачката сезона 2017/18.

 

НАПОМЕНА
Подолу на линкот можете да ги најдете потребните документи за регистрација на играчи за натпреварувачка сезона 2017/18

https://www.dropbox.com/sh/3jqag0yzrthwqvw/AAB4tcRdtqrZuVep5CuSQEzQa?dl=0