Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2018/2019 - КФСМ
16.06.2018

Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2018/2019

Канцеларијата на Македонската кошаркарска федерација ги информира сите клубови во Македонија, согласно членовите од Регистрацискиот Правилник на МКФ, за преодниот рок за кошаркари-ки во Сениорските и во Младинските лиги од натпреварувачката сезона 2018/2019.