ИЗБОР НА НАЈДОБРИТЕ ВО КОШАРКАРСКИОТ СПОРТ ЗА 2019 ГОДИНА - КФСМ
19.12.2019

ИЗБОР НА НАЈДОБРИТЕ ВО КОШАРКАРСКИОТ СПОРТ ЗА 2019 ГОДИНА

Изминатите десетина дена кошаркарските работници ширум нашата Република го дадоа својот глас за оние кои сметаат дека заслужуваат да бидат наградени за своите успеси во календарската година што изминува.

Кошаркарската федерација ќе им ги додели признанијата на најуспешните за 2019 година идната среда (25.12.2019) во салата Платинум (спрат -1) во хотелот „Double Tree by Hilton“ во Скопје со почеток во 20:00 часот.