Известување - КФСМ
12.04.2019

Известување

Поради одржување на завршниот турнир од државниот Куп 2019 и мотивот да не се нарушува атмосферата и спортскиот дух, канцеларијата на Македонската кошаркарска федерација со сите засегнати тела и органи при МКФ ќе се произнесе со официјален став во врска со настаните околу наводите на кошаркарскиот клуб Работнички од понеделник (15. април).


А воедно на сите ученици им посакуваме успех и добри резултати, а на кошаркарските фанови им посакуваме да уживаат во натпреварите.