Известување - КФСМ
29.12.2017

Известување

Поради новогодишните и Божиќните празници канцеларијата при Македонската кошаркарска федерација нема да работи до 9. јануари. 

 

Македонската кошаркарска федерација, воедно, сака да им ги честита новогодишните и Божиќните празници на сите оние кои ги празнуваат!
Повеќе успеси во наредната, 2018, година!