21.04.2021

Одложување натпревари

Известување

Натпреварите од Супер лига жени Работнички - Крива Паланка и Струга 2009 - Баскет Кам кои требаше да се одиграат денеска 22.04.2021 (четврток) времено се  ОДЛОЖУВААТ поради воведување задолжителни ПЦР тестови пред секој натпревар.

Натпреварот од Втора лига мажи Плеј Оф 1-4 Финале Партизан В.С. - Шкупи кој требаше да се одигра денеска 22.04.2021 (четврток) времено се  ОДЛОЖУВА поради воведување задолжителни ПЦР тестови пред секој натпревар.

По консултации со надлежните институции, клубовите ќе бидат благовремено информирани за новите термини на одигрување на натпреварите.