06.05.2022

За одигрување на четвртфиналните натпревари од плеј-офот во M12 лигата (мажи)

Известување до клубовите од младинските лиги

По завршување на регуларниот дел од лигата М12 мажи, следуваат четвртфиналните натпревари во оваа конкуренција.

Канцеларијата на младинските лиги при КФСМ ги објавува сите потребни информации за распоредот и термини за одигрување во следната натпреварувачка фаза

ИЗВЕСТУВАЊЕ за одигрување на четвртфиналните натпревари од плеј-офот во M12 лигата (мажи)