16.05.2022

За одигрување на четвртфиналните натпревари од плеј-офот во M14 и М16 лигата (жени)

Известување до клубовите од младинските лиги

По завршување на регуларниот дел од лигата М14 и М16 жени, следуваат четвртфиналните натпревари во овие возрасни категории.

Канцеларијата на младинските лиги при КФСМ ги објавува сите потребни информации за распоредот и термини за одигрување во следната натпреварувачка фаза

ИЗВЕСТУВАЊЕ за одигрување на четвртфиналните натпревари од плеј-офот во M14 лигата (жени)

ИЗВЕСТУВАЊЕ за одигрување на четвртфиналните натпревари од плеј-офот во M16 лигата (жени)