16.05.2022

За одигрување на четвртфиналните натпревари од плеј-офот во M14 лигата (мажи)

Известување до клубовите од младинските лиги

По завршување на регуларниот дел од лигата М14 мажи, следуваат четвртфиналните натпревари во овие возрасни категории.

Канцеларијата на младинските лиги при КФСМ ги објавува сите потребни информации за распоредот и термини за одигрување во следната натпреварувачка фаза

ИЗВЕСТУВАЊЕ за одигрување на четвртфиналните натпревари од плеј-офот во M14 лигата (мажи)