04.07.2022

...

Известување до клубовите во сениорските лиги

Известување 

За натпреварувањата кои ќе бидат организирани од страна на КФСМ за сезона 2022/23, а кои се во согласност со пласманот и правото стекнато од претходната натпреварувачка сезона 2021/22.