15.12.2022

За натпреварите во женска конкуренција

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КУП НАТПРЕВАРИТЕ „БЛАГОЈА ГЕОРГИЕВСКИ – БУШТУР“ 2023

Со оглед дека во конечната табела од Првата „А“ лига жени, има екипи кои се изедначени по бодови, со овој документ се официјализира рангирањето и пласманот на екипите во полуфиналната (1/2) фаза од Куп натпреварувањето „Благоја Георгиевски - Буштур 2023“ а согласно постоечките правила на ФИБА кои се со важност од 01.10.2022 година.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КУП НАТПРЕВАРИТЕ „БЛАГОЈА ГЕОРГИЕВСКИ – БУШТУР“ 2023