02.08.2017

Јуниорките заминаа за Ирска

По 30 дена интензивни подготовки во Скопје и неколку одиграни пријателски натпревари избраничките на Анета Глигорова заминаа во европскиот поход на Даблин. Нашите јуниорки ќе ги бранат боите на Република Македонија на континенталниот собир што ќе се одржи во игры на деньги онлайн Ирска, почнувајќи од утре (3. август). Ждребот посака да нашите репрезентативки бидат сместени во групата Д заедно со домаќинот, Ирска, како и со Велика Британија, Молдавија, Украина и со Словачка.

Им посакуваме успех на нашите млади кошаркарки!