09.08.2018

Кадетките поразени од Израел

Репрезентативните кадетки запишаа пораз во вториот натпревар на пријателскиот турнир кој се одигрува во Скопје.

Избраничките на Стојна Вангеловска беа рамноправен противник на врсничките од Израел, но вториот период изгубен со речиси двојно помалку поени значеше и пораз од 52-68.

Следно за нашите кадетки е пријателски натпревар против врсничките од Словенија, закажан за утре (10. август) со почеток во 17:00 часот во малата сала на Кале.