12.02.2020

КФСМ закажува прес-конференција

Кошаркарската федерација закажува прес-конференција, која ќе се одржи утре (13.02.2020, четврток), во конгресната сала при А1 арената (Спортски Центар Борис Трајковски) со почеток во 11:00 часот.

На прес-конференцијата ќе присуствуваат селекторот на нашата најдобра репрезентација, Александар Тодоров како и капитенот на репрезентацијата Војдан Стојановски.