КФСМ закажува прес-конференција - КФСМ
01.07.2019

КФСМ закажува прес-конференција

Кошаркарската федерација на Северна Македонија закажува прес-конференција утре (вторник, 2. јули) со почеток во 10:30 во просториите на Хотел Елса (спроти канцелариите на федерацијата)

 

Прес-конференцијата е закажана по повод означување на почеток на нова соработка.